Τμήματα μάθησης

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ
Εξασφαλίζουμε την εκμάθηση ξένων γλωσσών αυστηρά σε τμήματα 4-9 ατόμων, τα οποία συνθέτουν μαθητές κοντινής ηλικίας, με κοινό επίπεδο γνώσεων, ώστε να επιτυγχάνεται ομοιογένεια και ομαλή ροή εμπέδωσης της ύλης.

• Pre- juniors (Παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού, 6-7 ετών)
Το παιχνίδι ενσωματώνεται στην εκπαιδευτική μας μέθοδο και γίνεται ένα με αυτήν. Έτσι κρατάμε την προσοχή των παιδιών αμείωτη και τα εισάγουμε στον κόσμο της ξένης γλώσσας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε οπτικό υλικό όπως flashcards, ζωγραφική, κινούμενα σχέδια, καθώς ακούμε και τραγουδάμε αγγλικά τραγούδια. Τα παιδιά εξοικειώνονται με την ξένη γλώσσα όπως και με την Ελληνική και περνούν δημιουργικά το χρόνο τους.

• Juniors (7-9 ετών)
Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη ξένη γλώσσα με ευχάριστο τρόπο και με έμφαση στον προφορικό λόγο. Μαθαίνουν εύκολα και ξεκούραστα με βιβλία ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, μέσα από παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική και άλλες προσφιλείς σε αυτή την ηλικία δραστηριότητες. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν τα παιδία την ξένη γλώσσα μέσα από ένα εποικοδομητικό ξεκίνημα.

• Kids (9-12 ετών)
Οι μαθητές εξοικειώνονται και προοδευτικά αποκτούν άνεση στην ανάγνωση και τη γραφή, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να χρησιμοποιούν βασικές δομές και λεξιλόγιο, κατακτώντας τα πρώτα στάδια αναπαραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου. Μέσα από την δημιουργική εργασία σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, τα role playing games, τη συστηματική χρήση διαδραστικού πίνακα, και μέσα από χρονοδιαγράμματα που επιτρέπουν επαναλήψεις, οι σπουδαστές μαθαίνουν εύκολα και ευχάριστα την γλώσσα.

• Seniors (12-15 ετών)
Βασικός στόχος στα επίπεδα αυτά είναι να ολοκληρωθεί και να αφομοιωθεί η ύλη σε ότι αφορά γραμματικά φαινόμενα και λεξιλόγιο. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται με επιμέλεια και σχολαστικότητα για όλες τις εξετάσεις στις γλώσσες που διδάσκονται, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία.
Η πολύχρονη εμπειρία μας, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, το γεγονός ότι η σχολή είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο, μας κάνουν να μπορούμε να εγγυηθούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο μαθητής θα επιτύχει στις εξετάσεις γλωσσομάθειας του επιπέδου του.

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Στη σχολή κατά τους θερινούς μήνες διεξάγονται τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας καθώς και τμήματα ολοκλήρωσης μιας ολόκληρης τάξης.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Η σχολή δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές που θα το επιλέξουν, να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στην γλώσσα και στο επίπεδο που τους ενδιαφέρει.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Στη σχολή πραγματοποιούνται ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων, σε όλες τις γλώσσες προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, με απώτερο σκοπό την απόκτηση πτυχίου επιπέδου Β2 εντός 8 μηνών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ BEST FRIENDS
Oλοι οι σπουδαστές , με την εγγραφή τους στη σχολή , παραλαμβάνουν την κάρτα best friends, η οποία στόχο έχει την οικονομική επιβράβευση του μαθητή για κάθε φίλο που συστήνει στη σχολή μας.

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Στην σχολή λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη για όλους τους σπουδαστές μας απο την οποία μπορούν να προμηθεύονται βιβλία όλων των γλωσσών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς , πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια γονέων κατά τα οποία αναλύονται θέματα που αφορούν κυρίως την ψυχολογία των παιδιών και διάφορα εκπαιδευτικά ζητήματα, από ειδικούς παιδοψυχολόγους.

school2

 

 

Κέντρο ξένων γλωσσών #1

Κέντρο ξένων γλωσσών #2

Επικοινωνία

    Το όνομα σας (απαραίτητο):

    E-mail (απαραίτητο):

    Τηλ. επικοινωνίας (σας):

    Το μήνυμα σας:

    Facebook